Remonterna

MCR:s ungdomssektion går under benämningen Remonterna och har gjort så sedan tidernas begynnelse i mitten på förra seklet. Remonterna är representerade i föreningens styrelse och utgör en viktig länk mellan våra ridskoleelever och de vuxna inom klubben.

Remonterna anordnar regelbundet roliga aktiviteter för våra yngre medlemmar. Årets höjdpunkt brukar vara Halloweenfirandet som inte är något för den lättskrämde… Se gänget som var med 2016 här invid.

Du kan läsa om vad som är på gång dels på Remonternas anslagstavla utanför kontoret, dels på Facebook och dels under Nyheter här på hemsidan. Tveka inte att anmäla dig till nästa aktivitet!

Remonternas styrelse

Donika Gerguri

Ordförande

Hej! Jag heter Donika Gerguri och är 15 år gammal. Jag har ridit på MCR sen jag var 6 år. Jag är på MCR varje dag förutom onsdagar och söndagar. Jag har suttit med i Remonterna sedan 2015 som PR-ansvarig men i år blev jag ordförande! Mina favorithästar, som även är mina sköthästar, är My och Rodney.

Ebba Stridh

Vice Ordförande

Hejsan! Mitt namn är Ebba och jag är en tjej på 16 år. Jag har suttit med i Remonterna i två år som kassör men har nu gått vidare till vice ordförande. Om man vill hitta mig finns jag vanligtvis på MCR torsdagar, fredagar och lördagar. Antingen i sadeln eller hos Melody, min skötponny.

Amanda Rastamo

Sekreterare

Hej! Amanda heter jag och fyller 17 i år. Det är mitt andra år jag är med i Remonterna och har positionen sekreterare. Jag brukar vara på MCR onsdagar, torsdagar och lördagar, men även när skolan tillåter det. Skulle det vara något så hjälper jag gärna till, ni hittar mig oftast i stallet, antingen hos Caramell eller Min-San, som även är mina sköthästar. Hoppas vi ses!

Alma Ekenstierna

Vice Sekreterare

Hej! Jag heter Alma Ekenstierna och är 12 år. Jag har ridit på MCR i ca 4 år. Jag rider på måndagar och onsdagar men är i stallet 3–4 dagar i veckan. Min favorithäst är Melody. Detta är mitt första år som jag är med i remonterna och är vice sekreterare.

Elin Fennick

Kassör

Hej, jag heter Elin Fennick och jag ska snart fylla 16 år. Jag har ridit på MCR i snart 2 år och jag älskar det. Mina favorithästar på MCR är Runa, Ludda och Midnight. Jag blev remont under 2017 och jag är ansvarig över kassan.

Linnéa Borggren

PR-ansvarig

Hej jag heter Linnéa och är PR-ansvarig inom remonterna! Jag är 13 år och har ridit och tagit hand om hästar i 8 år,jag älskar att hålla i aktiviteter och göra andra glada. Jag är oftast i stallet 4-6 dagar i veckan. Mina favorithästar är Playboy och Sussi.

Ebba Nyrén

Ledamot

Hej, mitt namn är Ebba Nyrén. Jag är snart 15 år gammal och har ridit på MCR i ungefär 8 år. Min favorithäst är Prins som jag även sköter. Jag är i stallet på onsdagar då jag rider men även på torsdagar då jag sköter Prins. Jag har posten ledamot.

Emely Forsberg

Suppleant

Hej! Emely heter jag och är nitton år. Jag har ridit på MCR i cirka nio år. Jag tog studenten i somras och jobbar numera på Granngården. Jag är i stallet så ofta jag kan, när jag inte jobbar. Så det är allt från en dag i veckan till alla dagar i veckan. Varje tisdag finns jag där i alla fall. När jag är i stallet så rider jag, arbetar med barn & ungdomar och umgås med vänner. Stallet är helt klart den bästa platsen i världen! Alla kan ju umgås med varandra oavsett ålder, därav att man aldrig behöver känna sig ensam. Man har alltid någon att vara med, vilket är väldigt bra! Finns det inga människor (vilket det visserligen alltid gör) så finns det ju även våra vänner, hästarna. Alla våra hästar är ju givetvis bra på sitt sätt, men de som ligger mig närmst hjärtat är Cinzano & Playboy. Min post i remonterna är för nuvarande suppleant, men jag har även haft poster som ordförande, vice ordförande & sekreterare. Jag är också utbildad ungdomsledare. Sitter även med i DUS, distriktets ungdomssektion.

Har ni frågor eller bara vill ha någon att prata med, så tveka inte att fråga!

Viktoria Studzinska

Suppleant

Hej! Jag heter Viktoria och är 18 år och pluggar sista året på gymnasiet. Jag tycker det är ytterst viktigt att ALLA ska känna sig välkomna på MCR. Jag vill att alla ska tycka det är roligt att vara på MCR, umgås med sina vänner och självklart med hästarna. Men det ska ju självklart ske på ett säkert sätt. Jag är med och hjälper till på aktiviteter som remonterande håller i. Utöver remonterande så rider jag själv på MCR och håller i teorier samt jobbar extra i stallet. Min favorithäst är Claudina men alla hästarna är ju hur underbara som helst!