Remonterna

MCR:s ungdomssektion går under benämningen Remonterna och har gjort så sedan tidernas begynnelse i mitten på förra seklet. Remonterna är representerade i föreningens styrelse och utgör en viktig länk mellan våra ridskoleelever och de vuxna inom klubben.

Remonterna anordnar regelbundet roliga aktiviteter för våra yngre medlemmar. Årets höjdpunkt brukar vara Halloweenfirandet som inte är något för den lättskrämde…

Du kan läsa om vad som är på gång dels på Remonternas anslagstavla utanför kontoret, dels på Facebook och dels under Nyheter här på hemsidan. Tveka inte att anmäla dig till nästa aktivitet!

Remonternas styrelse

Tova Strömquist

Ordförande

Hej! jag heter Tova och är 18 år, jag älskar hästar och har ridit i 15 år. Min favorithäst är Oliver och tidigare Bella Donna. Jag har ridit på MCR sedan 2014. 2019 var mitt första år som ordinarie i remonterna och från och med 2020 är jag nu ordförande.

Donika Gerguri

Vice Ordförande

Hej mitt namn är Donika och jag är 17 år gammal. Jag har suttit med i Remonterna sedan 2015 och detta blir mitt andra år som vice ordförande. Min favorithäst på MCR är Rodney. Jag är i stallet på torsdagar, lördagar och söndagar, ibland någon extra dag utöver det.

Ebba Nyrén

Sekreterare

Hej! Ebba Nyrén heter jag och jag sitter mitt tredje år i remonterna, detta året som sekreterare. Jag hoppas att detta året kommer bli lika roligt som de förra har varit! Mina favorithästar är Prins och Toulouse.

Ajla Rekanovic

Vice Sekreterare

Hej, jag heter Ajla och jag fyller 15 i år. Jag har ridit i ca 3 år och alla åren i MCR, det är jag glad för. Min favorit häst är Blacky. Detta är mitt första år som remont och jag hoppas att jag kan sprida glädje mm.

Amanda Almström

Kassör

Hej! Jag heter Amanda Almström och är 19 år. Detta året är jag kassör och ska bli spännande med en ny post. Är i stallet på lördagarna. Har ingen favorithäst utan tycker om alla lika mycket.

Zuzanna Glasek

PR

Hej, mitt namn är Zuzanna och jag fyller 15 i år. På MCR har jag ridit i snart tre år, men hästar har alltid varit ett intresse. Jag är i stallet så ofta jag kan och mina favorithästar är Penny och Mulle. Detta är mitt första år som remont och målet är att skapa så mycket glädje och gemenskap som möjligt!

Ebba Strid

Vice PR

Hejsan! Jag heter Ebba och är 18 år.  Detta blir mitt femte år som remont och andra som PR ansvarig. Det är alltså jag som sköter Instagrammen och lapparna på vår anslagstavla för det mesta. Mina favorit hästar är Melody, Mulle & Cleo. Rider Cleo lite extra just nu så är i stallet olika mycket varje vecka men minst 4 dagar.

Elin Fennick

Ledamot

Hej! Jag heter Elin Fennick och detta blir mitt tredje år som remont. Jag är ledamot och ser fram emot det kommande året. Mina favorit hästar i stallet är Lad och Camaro.

Rim Alattar

Suppleant

Hej! Rim Alattar heter jag och blev framröstad som remont nyligen. Jag är 15 år gammal och blir 16 andra juni. Jag hoppas att jag ska kunna sprida glädje och kärlek som remont för stora och små. Min allra favorithäst är Wish, men Nalle är superhärlig att rida och sköta. Jag är i stallet på torsdagar och lördagar men hoppar in vilken dag som helst när det behövs hjälp.

Alma Brag

Suppleant

Hej! Jag heter Alma och är 16 år. Detta är mitt första år som Remont och det ska bli superkul att få vara en del av MCRs ungdomssektion! Jag har ridit på MCR sedan 2008 och just nu rider jag på måndagar, men jag är också i stallet de helgerna jag kan. Mina favorithästar är Playboy och Pella!