Remonterna

MCR:s ungdomssektion går under benämningen Remonterna och har gjort så sedan tidernas begynnelse i mitten på förra seklet. Remonterna är representerade i föreningens styrelse och utgör en viktig länk mellan våra ridskoleelever och de vuxna inom klubben.

Remonterna anordnar regelbundet roliga aktiviteter för våra yngre medlemmar. Årets höjdpunkt brukar vara Halloweenfirandet som inte är något för den lättskrämde… Se gänget som var med 2016 här invid.

Du kan läsa om vad som är på gång dels på Remonternas anslagstavla utanför kontoret, dels på Facebook och dels under Nyheter här på hemsidan. Tveka inte att anmäla dig till nästa aktivitet!

Remonternas styrelse

Cassandra Andersson

Ordförande

Hej! Mitt namn är Cassandra och jag är 18 år gammal. Jag har suttit med i styrelsen lite från och till men detta är nu mitt andra år som ordförande. Är på MCR så mycket jag kan men brukar oftast vara där minst fyra gånger i veckan. Mina favorit hästar är Chivas, Mulle och Toulouse.

Donika Gerguri

Vice Ordförande

Hej mitt namn är Donika och jag är 17 år gammal. Jag har suttit med i Remonterna sedan 2015 och detta blir mitt andra år som vice ordförande. Min favorithäst på MCR är Rodney. Jag är i stallet på tisdagar, lördagar och söndagar, ibland någon extra dag utöver det.

Ebba Nyrén

Sekreterare

Hej! Ebba Nyrén heter jag och jag sitter mitt tredje år i remonterna, detta året som sekreterare. Jag hoppas att detta året kommer bli lika roligt som de förra har varit!Mina favorithästar är Prins och Toulouse.

Amanda Almström

Vice Sekreterare

Hej! Jag heter Amanda Almström och är 18 år. Min favorithäst på mcr är Caramell. Jobbar i stallet på helgen. Har varit med i remonterna tidigare som sekreterare, tog en paus 2017-2018 men är med nu igen som Vice sekreterare.

Tova Strömquist

Kassör

Hej jag heter Tova och är 18 år, jag älskar hästar och har ridit i 15 år. Mina favorithästar är Bella Donna och oliver. Jag har ridit på mcr sedan 2014. 2019 är mitt första år som ordinarie i remonterna. Min position är kassör.

Ebba Strid

PR-ansvarig

Hejsan! Jag heter Ebba och är 18 år.  Detta blir mitt femte år som remont och andra som PR ansvarig. Det är alltså jag som sköter Instagrammen och lapparna på vår anslagstavla för det mesta. Mina favorit hästar är Melody, Mulle & Cleo. Rider Cleo lite extra just nu så är i stallet olika mycket varje vecka men minst 4 dagar.

Elin Fennick

Ledamot

Hej! Jag heter Elin Fennick och detta blir mitt tredje år som remont. Jag är ledamot och ser fram emot det kommande året. Mina favorit hästar i stallet är Lad och Camaro.

Zuzanna Glasek

Suppleant

Hej, mitt namn är Zuzanna och jag fyller 15 i år. På MCR har jag ridit i snart tre år, men hästar har alltid varit ett intresse. Jag är i stallet så ofta jag kan och mina favorithästar är Penny och Mulle. Detta är mitt första år som remont och målet är att skapa så mycket glädje och gemenskap som möjligt!

Ajla Rekanovic

Suppleant

Hej, jag heter Ajla och jag fyller 15 i år. Jag har ridit i ca 3 år och alla åren i MCR, det är jag glad för. Min favorit häst är Blacky. Detta är mitt första år som remont och jag hoppas att jag kan sprida glädje mm.