MCR:s ungdomssektion går under benämningen Remonterna och har gjort så sedan tidernas begynnelse i mitten på förra seklet. Remonterna är representerade i föreningens styrelse och utgör en viktig länk mellan våra ridskoleelever och de vuxna inom klubben.

Remonterna anordnar regelbundet roliga aktiviteter för våra yngre medlemmar. Årets höjdpunkt brukar vara Halloweenfirandet som inte är något för den lättskrämde…

Du kan läsa om vad som är på gång dels på Remonternas anslagstavla utanför stallkontoret (mellan stallgångarna på väggen mot sadelkammaren), dels på Facebook och Instagram (för alla våra kanaler – kika in på sidan MCR på sociala media). Tveka inte att anmäla dig till nästa aktivitet!

Remonternas styrelse

Hej! jag heter Tova och är 18 år, jag älskar hästar och har ridit i 15 år. Min favorithäst är Oliver och tidigare Bella Donna. Jag har ridit på MCR sedan 2014. 2019 var mitt första år som ordinarie i remonterna och från och med 2020 är jag nu ordförande.

Hej mitt namn är Donika och jag är 17 år gammal. Jag har suttit med i Remonterna sedan 2015 och detta blir mitt andra år som vice ordförande. Min favorithäst på MCR är Rodney. Jag är i stallet på torsdagar, lördagar och söndagar, ibland någon extra dag utöver det.

Hej! Jag heter Amanda Almström och är 19 år. Detta året är jag sekreterare och ska bli spännande med en ny post. Är i stallet på lördagarna. Har ingen favorithäst utan tycker om alla lika mycket.Hej! Jag heter Nadia, är snart 17 år gammal och har ridit på MCR sedan jag var 8 år. Detta är första året jag är remont vilket gör mig väldigt taggad i att vara så delaktig som möjligt och se till så att alla i stallet känner sig trygga och glada. Mina favorithästar i stallet är Ludda och Clinton. Mig hittar ni i stallet på fredagar och söndagar.

Hej, mitt namn är Zuzanna och jag fyller 15 i år. På MCR har jag ridit i snart tre år, men hästar har alltid varit ett intresse. Jag är i stallet så ofta jag kan och mina favorithästar är Penny och Mulle. Detta är mitt första år som remont och målet är att skapa så mycket glädje och gemenskap som möjligt!Hejsan! Jag heter Evelina och detta blir mitt första år som remont. Jag ser så mycket fram emot det kommande året och tror det kommer bli superkul! Jag hoppas på att kunna bidra med glädje och roliga aktiviteter. Tveka inte på att komma fram i stallet, jag är där främst på torsdag och under helgen! Min favorithäst i stallet var Lad. Hej! Jag heter Alma och är 16 år. Detta är mitt första år som Remont och det ska bli superkul att få vara en del av MCRs ungdomssektion! Jag har ridit på MCR sedan 2008 och just nu rider jag på måndagar, men jag är också i stallet de helgerna jag kan. Mina favorithästar är Playboy och Pella!Hej, jag heter Licha och är 16 år, jag har ridit sedan jag var 2 så det blir 14 år i år. Jag har teorier på måndagar och tisdagar, rider på torsdagar men kan även vara i stallet ibland under helgerna. Detta är mitt första år som remont och jag tycker att det ska bli jättekul att få umgås med så många som möjligt och bara ha det så roligt som möjligt! Mina favorithästar är Runa och Nalle. HEJ jag heter Ahmed är 11 år och fyller 12 år i år och har ridit i snart 8 år. Och min favorithäst är Pocketmoney och Raico och Anni och jag sitter som suppleant i år. Jag är i stallet på lördagar.  Hej, jag heter Hoda och detta blir mitt första år som remont. Det kommer att bli roligt att träffa människor under aktiviteter och kom fram om du behöver hjälp eller vill veta något. Ser fram emot detta året och det kommer bli roligt. Är här på söndag och måndag men kan vara någon gång här under veckan. Mina favorithästar i stallet är Sussi och Mynta.