RUFS

RUFS

MCR:s föräldrasektion går under benämningen RUFS (Ridande ungdomars föräldrasektion). RUFS är representerade i föreningens styrelse och spelar en viktig roll vad gäller aktiviteter utanför den ordinarie ridskoleverksamheten. 

RUFS arrangerar ett par olika evenemang varje termin för barn och ungdomar till självkostnadspris eller helt utan kostnad. De har t.ex. hyrt en buss och åkt med barnen till betessläppet, Flyinge och Ullared.

– Barn och ungdomar är varmt välkomna med önskemål om vad dom är sugna på att hitta på, bara mejla någon av oss så hoppas vi att kunna genomföra det du önskar!

RUFS finns även till för att hjälpa till vid olika evenemang som MCR anordnar, som t.ex. fikaförsäljning vid tävlingar, hjälp vid familjedag och städdag.

Engagerade vuxna sökes

Engagemanget bland föräldrarna går i vågor och vi välkomnar alltid flera föräldrar att fördela arbetet inom RUFS på. Känner du någon som är intresserad av att vara med? Kanske är du själv sugen? Tveka inte att höra av dig!

Vi i RUFS är engagerade, glada och hjälpsamma föräldrar som tycker att vi vuxna ska vara bra förebilder åt våra barn och ungdomar.

RUFS