Som ryttare blir man aldrig fullärd. Att ha en erfaren instruktör som utmanar och stöttar är därför lika viktigt för gammal som ung. Hos MCR har vi välutbildade instruktörer med lång häst- och utbildningserfarenhet.

Passion för hästar

Hästlivet är för de flesta mer än bara ett yrke; det blir en livsstil som genomsyrar allt. Att våra ridlärare är passionerade i sitt yrkesval behöver vi därför aldrig reflektera över. 

Jag älskar att lära ut och få visa barn, ungdomar och vuxna det magiska med hästar och ridning.  Lisa Hansson

Jag älskar att träna hästar och elever. Jag älskar att åka på fina tävlingar.  Kris Kringstad

Våra erfarna instruktörer

Kris Kringstad
Ridskolechef

Kris är utbildad ridinstruktör på Strömsholm och B-tränare i hoppning. Kris är dessutom utbildad sjukgymnast och har varit förbundskapten för ponnylandslaget. På MCR är Kris ridskolechef och representerar ridskolan i styrelsen.

Lotta Rössel
Instruktör

Lotta är en av föreningens äldsta medlemmar och har varit aktiv i klubbet sen 1950-talet. Lotta sköter mycket av den dagliga driften på MCR och undervisar även några av våra mer seniora grupper i veckan. För den som har tid på dagarna finns det även möjlighet att boka privatlektioner.

Martina Lindström
Instruktör

Martina kom till MCR 2013 och undervisar här 6 dagar i veckan. Martina är utbildad SRL 1 på Strömsholm 2013 och har ridit sedan barnsben. När MCR ställer upp med lag i Ridskolecupen är det Martina som coachar.

Camilla Green Lindberg
Instruktör och fritidsledare

Camilla och har jobbat på MCR sedan 2011. Det började med galoppskola, då Camillas huvudsyssla är att träna och rida galopphästar. Sedan har hon efter hand börjat ha mer vanliga lektioner. Idag har Camilla grupper från grön junior till orange senior.
Förutom lektionerna har Camilla Fritids, Prova på, Stallkurser, kalas och övriga projekt. Hon har också hand om skötarna. 

Lisa Hansson
Instruktör

Lisa började rida på MCR 1987 och är efter lite uppehåll tillbaka både som ryttare och instruktör. Lisa gick på naturbruksgymnasiet i Bollerup och har arbetat som ridlärare och kolloledare på deltid sedan 2001.

Anna Brag
Instruktör

Mer information kommer.

Lotta
Instruktör

Mer information kommer.

Karin Algö
Instruktör

Mer information kommer.