Ribersborg – tävlingsplatsen vid havet och mitt i stan!

Malmö Stad har under en 15-årsperiod stått som värd för internationell fälttävlan på grönområdena i Ribersborg. 2016 blev det första året utan fälttävlan, men de förstklassiga fiberbanorna har varit till stor glädje bland annat när Ponny-SM i hoppning avgjordes. 

Malmö Civila Ryttareförening tillsammans med övriga Malmöklubbar, och ibland under paraplyorganisationen MRCO (Malmö Ridklubbars Centralorganisation), nyttjar gärna tävlingsplats Ribersborg när vi ska bjuda till tävling. Platsens unika läge mellan stad och hav, i kombination med banorna kvalitet, hjälper till att skapa mycket uppskattade tävlingar för både barn, ungdomar och vuxna.

Hitta hit

Knappa in Ribergsborgsstranden i Google Maps för vägbeskrivning; ni lotsas då till området markerat ”Parkering publik” på områdesskissen för Ribersborg.

Funktionärsanmälan

För samtliga tävlingarna har vi ett stort behov av funktionärer. Vill du vara med i ett gott gäng och samtidigt följa tävlingarna från första parkett – tveka inte att anmäla dig; det krävs varken förkunskaper eller hästvana! Länk till funktionärsanmälan öppnas upp här inför varje tävling.

Kommande tävlingar Ribersborg

Just nu pågår planering av 2018 års tävlingar. Det som bestämts är lokala hopptävlingar 12–13 maj 2018 för ponny och häst.

Ribersborgsveckan lokal till nationell är preliminärt planerad till vecka 32, 2018. Följ på Facebook Ribersborgsveckan 2018

Minnen från Ribersborgsveckan 2017

Foto: Anna Johannesson