Ribersborg – tävlingsplatsen vid havet och mitt i stan!

Malmö Stad har under en 15-årsperiod stått som värd för internationell fälttävlan på grönområdena i Ribersborg. 2016 blev det första året utan fälttävlan, men de förstklassiga fiberbanorna har varit till stor glädje bland annat när Ponny-SM i hoppning avgjordes. 

Malmö Civila Ryttareförening tillsammans med övriga Malmöklubbar, och ibland under paraplyorganisationen MRCO (Malmö Ridklubbars Centralorganisation), nyttjar gärna tävlingsplats Ribersborg när vi ska bjuda till tävling. Platsens unika läge mellan stad och hav, i kombination med banorna kvalitet, hjälper till att skapa mycket uppskattade tävlingar för både barn, ungdomar och vuxna.

Hitta hit

Knappa in Ribergsborgsstranden i Google Maps för vägbeskrivning; ni lotsas då till området markerat ”Parkering publik” på områdesskissen för Ribersborg.

Områdesskiss Ribersborg Hoppning

Anläggningsskiss Ribersborg Hoppning

Områdesskiss körning

Flödesskiss körning

2017

A Ribersborg 2017 Foto AJ-bilder Anna Johannesson

B Ribersborg 2017. Foto Martin Lyhagen

Tackfoto Sponsorer 2017

2018

För samtliga tävlingarna har vi ett stort behov av funktionärer. Vill du vara med i ett gott gäng och samtidigt följa tävlingarna från första parkett – tveka inte att anmäla dig; det krävs varken förkunskaper eller hästvana! Länk till funktionärsanmälan öppnas upp här inför varje tävling.

Funktionärsanmälan 2018

Foto: Anna Johannesson