Stötta föreningen

JOYNA

Under 2024 gör Folkspel sin största satsning sedan Bingolotto startade genom att lansera det digitala prenumerationslotteriet JOYNA. Vår förening har tagit chansen att bli en lanseringsförening där vi får starta försäljningen den 3:e april!

En av vinsterna i JOYNA är att varje vecka har du som lottköpare chans att vinna 100 000 kr där även föreningen som sålde lotten vinner samma belopp!

För varje såld prenumeration får MCR 50 kr per månad.

Hur säljer man?

Du kan sälja JOYNA på två sätt, antingen genom att skapa din egen webbutik kopplad till MCR eller genom att sälja direkt via MCRs butik.

 • Egen butik:
  Om du vill sälja JOYNA via din egen butik så klickar du här för att registrera dig. Då kan du enkelt se hur mycket du sålt till föreningen och har samtidigt möjlighet att vinna ett presentkort på 500 kr till Intersport. För att vinna ett presentkort ska du ha sålt 5 eller fler prenumerationer i april*.
 • Via MCRs butik:
  Om du inte vill registrera en egen butik men ändå vill vara med och stötta föreningen kan du sälja prenumerationer genom klubbens huvudbutik om du klickar här.

Klicka här för att se en kort film om JOYNA och klicka här om du vill se en instruktionsfilm på hur du registrerar dig som säljare.

Viktiga datum:
 • Med start den 3 april startar värvningen av prenumeranter:
  • Kontakta dina närmaste relationer för att motivera dem att vara med, via din telefon.
  • Skicka länken som du fått för att prenumeranten skall kunna registrera sig.
  • Prenumeranten godkänner sin prenumeration via Bank-ID.
 • Första dragningen sker fredag 7 juni och första betalning sker måndag 27 maj.

Extra registreringstävling i mars 

Alla som registrerar sig i mars deltar i en tävling med möjlighet att vinna presentkort värt 500 kr på Coop. Folkspel kommer att dra hela 100 vinnare, så registrera dig redan idag! 

Tävlingen pågår fram till och med 2/4 kl.23:59. 
Alla över 18 år, folkbokförda i Sverige kan deltaga. Vinnarna kontaktas via mail. 

* Skickas ut när alla 5 prenumerationer är betalda i maj/juni