Kategorier
Föreningen Medlemshästar Remonterna Ridskolan RUFS Tävlingsklubben

Vi är live!

Varmt välkomna till vår nya hemsida! Vi hoppas att du ska tycka lika mycket om den som vi gör. Vi hoppas också att du lätt hittar det du söker.

Vi har valt att strukturera sidan så att nyheter och kontaktuppgifter är lätta att hitta, att allt om hur föreningen styrs och vår fina historia finns samlat under ”Om MCR” och att  de tre huvuddelarna av vår verksamhet har fått sina egna sidor:

  • Ridskolan
  • Medlemshästarna
  • Tävlingsryttarna

Längs ner på varje sida finns också uppgifter man kan behöva ofta såsom kontaktuppgifter, men också snabblänkar till det vi tror att många av våra besökare efterfrågar, bland annat en snabblänk till våra ridskolehästar.

Inom kort kommer vi att publicera den sista delen av vår hemsida – Mediagalleriet. Skickar gärna in bilder på favorithästar eller evenemang som du vill ska vara med här. Skicka till mcr@malmocivilaryttare.nu och märk ditt e-post: Hemsidan.

Vi tar gärna också emot kommentarer från er om vad ni tycker fattas på hemsidan. Skicka E-post eller använd formuläret som finns på Kontaktsidan.

Igen, varmt välkomna!

//MCR