Läs om Ayla Demir och Nova Palm. Två av våra duktiga ponnyryttare.

Två av vår ponnyryttare har medverkat i Ryttarutveckling 1 och 2.

Ayla Demir och Nova Palm!

Hej! Jag heter Ayla Demir och är 14 år. Just nu tränar och tävlar jag två C-ponnys. Fanta och Cheeze Doodles M.
I början av hösten kom jag o Fanta med i ryttarutveckling nivå 2 som hålls av Skånes ridsportförbund.
Kravet för ponny i nivå 2 är minst felfri LA. Vid fyra tillfällen har vi fått viktiga föreläsning om bl.a. kost och träningsupplägg men även superbra träningar, både på häst i Flyinge och avsuttna fyspass.
Det har varit en jättebra erfarenhet att vara med och få lära känna nya tävlingsryttare och träna för väldigt duktiga tränare som tex AnnCatrin Carlsson.
Under vecka 1 kommer jag att ha instagram-take over på Skånes Ridsportförbunds instagram. Missa inte det;)

 

-Hej! Jag heter Nova Palm och är 13 år. Jag tävlar i hoppning med min fina D-ponny Milton’s Leona. Tidigare i höst kom jag med i Skånes Ridsportsförbunds ungdomssatsning Ryttarutveckling nivå 1! Där får man utvecklas som människa, idrottare och ryttare samt fungera som en förebild inom ridsporten.

Man kan ansöka om man är mellan 13-16 år, samt är på LB-nivå eller högre; man ansöker via förbundets hemsida. Hitintills har vi träffats tre ggr, då har vi haft både teori och uppsutten träning på Flyinge. Första träffen var på Lingvallen där vi pratade om kost och körde fyspass.

Jag rekommenderar alla, som kan och vill, att vara med på denna satsning! Jag har lärt mig massor och fått nya kompisar!

Ha det bra:) Nova


Publicerat

i

Etiketter: