Nedräkningen har börjat!

Nu närmar vår flytt sig med stormsteg, se föregående inlägg om hur fint det börjar bli på nya anläggningen. Enligt planen kommer flyttlasset att gå lördagen den 5 december och vi hoppas att detta datum inte ska behöva flyttas. Men som med alla byggprocesser kan man aldrig så noga veta…

Ni är säkert många som har massor av funderingar inför flytten. Styrelsen har satt samman ett litet kommunikationspaket som vi härmed kickar igång. Så håll utkik både här, i Hippocrates och på våra sociala media för att inte missa någon viktig eller spännande information.

Vi har också satt ihop ett dokument med svar på lite olika frågor som vi gissat att ni har. Ni hittar det här, men också på vår hemsidas förstasida. Vi fyller på dokumentet löpande så gå gärna in och titta lite då och då.


Publicerat

i

Etiketter: