Kategorier
Uncategorized

FONDEN förlänger ansökningstiden.

SISTA DAGEN FÖR ANSÖKAN ÄR SÖNDAG 11 JULI!

För att stimulera både till inkludering och till ökad fysisk aktivitet har Skånes Ridsportförbund tillsammans med Malmö Civila Ryttareförening, Lunds Civila Ryttarförening, Viarps kör- och ridklubb, Landskrona ridklubb samt Hässleholms ridklubb fått medel från Carl Jönssons Understödsstiftelse och RF-SISU Skåne för att ge fler möjlighet att också sitta till häst och utvecklas i sin ridning genom pilotprojektet FONDEN. MCR hoppas kunna bidra till detta genom vårt samarbete.

To stimulate both inclusion and increased physical activity, Skånes Ridsportförbund together with Malmö Civila Ryttareförening, Lunds Civila Ryttarförening, Viarps kör- och ridklubb, Landskrona ridklubb and Hässleholms ridklubb have received funding from Carl Jönsson’s Understödsstiftelse and RF-SISU Skåne to give opportunity to also ride a horse and develop in riding through the pilot project FONDEN. MCR hopes to be able to contribute to this through our collaboration.

Läs igenom denna information först

Ansökansformuläret hittar du här

Information in English

Application form in English