Funktionärer behövs till tävlingar på Ribban

Ett par gånger per år anordnar MCR tillsammans med de andra malmöklubbarna tävlingar på de fina fibersandsbanorna nere på Ribersborg i Malmö. Tävlingarna är väldigt populära och, kan vi som varit med som funktionärer tidigare intyga, en fantastisk upplevelse!

Tävlingarna är en bra inkomstkälla för MCR och inspirerande för alla våra barn och ungdomar. Men det behövs hjälp från frivilliga för att allt ska flyta. Förutom för ett fåtal av ledarfunktionerna krävs ingen förkunskap för att kunna vara med och bidra. Varje hjälpande hand är värdefull!

Maj 2018

I Kristihimmelsfärdshelgen är MCR med och ordnar lokala hopptävlingar för ponny och häst. Vill du vara funktionär/medhjälpare? Vi kan garantera en rolig dag!

Var: Ribersborgsfältet
När: 12 -13 maj

MCR har hand om serveringen och behöver hjälp under själva tävlingen från ca kl. 8.00–19.00. Kan du bara en halvdag så går det också jättebra!

Augusti 2018

Vi kommer även att ha en tävling i v 32 och även då skall vi ha serveringen, och även då behöver vi hjälp. Både vuxna och barn kan hjälpa till! Mer information kommer längre fram, men spara veckan i din kalender!

Ribersborgsveckan har en egen sida på FB, följ den här.

Som tack för hjälpen!

Som tack till er som känner för att hjälpa till vill MCR bjuda föräldrar på prova på-ridning och barn och ungdomar på ridning. Alla får fika!

Var: MCR
När: 19 maj (för funktionärer som hjälpt till i maj) och 18 augusti (för funktionärer som hjälpt till v 32)

Maila gärna kriskringstad@hotmail.com
Har du frågor ring: 070-825 56 78
Det går också att anmäla på kontoret


Etiketter: