Ridskolecupen 2019 – lagen uttagna

Nu är alla kvaltävlingar avgjorda till årets ridskolecup och vi är glada att kunna presentera årets lag, nedan. Inom det närmaste kommer det att beslutas vilka ryttare som rider vilken deltävling. Premiär är på hemmaplan lördagen den 4 maj.

Nytt för i år är att det även under utbytestävlingarna ingår teoriprov. Frågorna i teorimomentet 2019 kommer att vara bronsmärkesnivå Ryttarmärket. För att plugga på, läs under rubriken HÄSTKUNSKAP på Svenska Ridsportförbundets hemsida. Vill ni veta mer om ridskolecupen, se Skånes Ridsportförbunds hemsida.

Hoppning

Evelina Wagner
Lovisa Hagert
Ebba Stridh
Stina Eriksson
Sofia Wångklev
Emelie Perngården
Mathilda Alonso
Josefin Fennik

Dressyr

Donika Gerguri
Alma Brag
Emilia Malmberg
Natacha Eguminovska
Mia Andorfer
Linnea Borggren
Cornelia Claesson
Licha Kennander

 


Publicerat

i

Etiketter: