Lövsta Future Challenges Hållbarhetspris 2019 till MCR

Vid en välbesökt och ärofull prisutdelning under Gothenburg Horse show 2019 förärades MCR med Lövsta Future Challenges Hållbarhetspris för vårt arbete med att erbjuda kostnadsfri verksamhet för alla som vill komma nära hästar, utmana sig själv och lära sig mer. Kris och Martina var där för att ta emot priset, se diplom, fotografi och länk till video nedan och läs mer om vårt viktiga arbete för ett hållbart samhälle på sidan MCR i samhället.

Skånes Ridsportförbund, möjligen tillsammans med en okänd klubbmedlem, gjorde Lövsta Future Challange uppmärksam på det arbete vi utför på ridskolan tillsammans med Malmö Stad. Efter lite egen research kunde Lövsta konstatera att många de pratade med nämnde just MCR:s fina arbete och nomineringen var ett faktum!

Vi har fått väldigt mycket positiv feedback efter prisutdelningen från många håll. Priset betyder väldigt mycket för oss, vi är väldigt stolta och tycker att många fått upp ögonen för vår och kommunens gemensamma verksamhet. Detta känns som ett lyft för oss och vi hoppas med detta att vår gemensamma verksamhet kan fortsätta och ge ännu fler chansen att träffa hästar och få veta vad ridning är.

Kris

Styrelsen vill tacka Kris och alla andra på ridskolan för sina fina insatser, Malmö stad för gott samarbete och såklart våra älskade hästar!

Prisceremoni

Läs mer här


Publicerat

i

,

Etiketter: