Kategorier
Uncategorized

Information om flytten den 5 december

Nu är det mindre än en vecka kvar till flytte och packningen pågår frenetiskt. På tisdag överlämnas anläggning till oss och därefter kan vi börja köra bort sådant som vi inte använder dagligen. Här kommer några punkter att tänka på i samband med flytten:

  • Alla skåp i omklädningsrummen på gamla anläggningen ska vara tömda den 4 december
  • Tyvärr kommer nuvarande Coronaregler att gälla även på den nya anläggningen, det innebär att vi endast välkomnar skötare, lektionsryttare och deltagare på Drop in eller Mötesplats på den nya anläggningen, och endast de dagar din aktivitet är.
  • Adressen till nya anläggningen är Elisedalsvägen 1. Entrén till stallet vätter mot Amiralsgatan.
  • Stallkontor och sadelkammare ligger i hjärtat av stallet, ta till höger efter att du kommit in genom entrén. Här kommer våra lånevästar och -hjälmar att finnas.