Medlemshästar

Uppstallning på MCR

Söker du ett stall för din häst eller ponny nära stan men ändå med bra utridningsmöjligheter? Är du nybliven hästägare och vill ha kvar stödet från ridskolan och möjligheten att delta i ridskolans aktiviteter? Då kan MCR vara något för dig! Under en övergångsperiod nyttjar vi den gamla anläggningen vid Jägersro för våra medlemshästar.

Uppstallning

Vid uppstallning på MCR:s anläggning vid Jägersro är Malmö Civila Ryttareförening hyresvärd. Medlemskap i MCR är ett krav; juniorer (upp till och med 18 år) 200 kr/år och seniorer 400 kr/år. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring hos Folksam. Läs om den på Folksams hemsida.

Vi intresse, tveka inte att kontakta oss för gällande priser och villkor för uppstallning. Se kontaktuppgifter längst ner på sidan.

I hyran ingår:

  • Foder av normalration bestående av hösilage.
  • Strö i form av spån
  • Tillgång till ett ridhus samt rasthagar enligt veckoschema
  • Två förvaringsskåp för utrustning
  • Genom medlemskap i MCR ingår även en olycksfallsförsäkring
  • Tillgång till Jägersros övningsgaloppbanor
  • Väldigt fina utridningsmöjligheter i omgivningarna

Justering av hyran kan ske med hänsyn till kostnader som MCR inte har inflytande över, såsom priser för foder och strö samt lokal- och personalkostnader. Justeringarna träder i kraft en månad efter att hyresgästen meddelats. Man måste respektera stallets öppettider och tider då utgödsling skall vara klar. Vidare måste man visa hänsyn mot övriga hyresgäster och anställd personal samt följa anvisningar från anställd personal. Eventuella frågor och synpunkter ska framföras till ridhuschefen eller ställföreträdaren. Som hyresgäst får du inte överlåta din hyresrätt i andra hand.

Om du är intresserad av uppstallning, eller har frågor, vänligen kontakta:

Irene Mattsson
Stallchef

073-555 64 54
irene.mattsson@malmocivilaryttare.nu

Anläggningen